+355 4 23 60 067

info@lavita.al

Rruga Kongresi i Manastirit

Tirane Albania

+355 4 23 60 067

info@lavita.al

Rruga Kongresi i Manastirit

Tirane Albania

08:30 - 16:00

E shtuna - E diela - mbyllur

Stafi yne

Dr. Rezar Rusi

Kirurg Urolog

Tel: 067 37 46 052

E-mail: r.rusi@yahoo.ca

Examinimet: Egzminimet Urologjike Endoskopike, eko transrektale e prostates, vizita urologjike, e.t.j.

Dr. Altin Cekodhima

Mjek Gastrohepatolog

Tel: 069 60 15 018

E-mail: contact@altincekodhima.com

Examinimet: Gastroskopi, Kolonoskopi, Sigmoidoskopi, Polipektomi, EUS endosonografi, Vizite Gastrologu, e.t.j.

Dr. Rozana Aleksi

Mjeke Gastrohepatologe, Ekografiste

Tel: 067 40 70 923

E-mail: rozanaaleksi@yahoo.ca

Examinimet: Vizite Gastrohepatologu, Ekografi, Gastroskopi, Kolonoskopi.

Dr. Ejona Kacurri

Mjeke Gastrohepatologe

Tel: 069 23 48 842

E-mail: ejona.kacurri@gmail.com

Ekzaminimet: Konsulta Gastrohepatologjike,Ekografi,Gastroskopi,Kolonoskopi.

Elona Lika

Asistente, Kryeinfermiere

Tel: 04 23 60 067

E-mail: info@lavita.al

Franceska Skenderi

Infermiere

Tel: 04 23 60 067

E-mail: info@lavita.al

Eridiana Baxha

Koordinatore/Infermiere

Tel: 04 23 60 067

E-mail: info@lavita.al

Pergjegjesite: Koordinimi i orareve, pritja dhe drejtimi i pacienteve ne kabinet.