La VitaKlinike Endoskopike

Na Kontaktoni...! +355 4 23 60 067 +355 69 60 15 018

Sherbime

Opinione:

Kjo klinike ofron sherbim shume te mire ne te gjitha kabinetet e saj, veçanerisht ne kabinetin e Endoskopise.

Ekzaminime që kryhen në klinikë

 • Endoskopi
 • Vizite Gastroenterologu
 • Gastroskopi
 • Kolonoskopi
 • Polipektomi
 • EUS - Endosonografi
 • Sigmoendoskopi
 • Laringoskopi
 • Biopsi te melçise
 • Gjinekologji
 • Vizite Gjinekologjike
 • Ekografi Obstetrikale
 • Ekografi Morfologjike
 • Kolposkopi
 • Histerografi
 • Histeroskopi
 • PAP Test
 • Nderhyrje Gjinekologjike
 • Urologji
 • Vizite Urologjike
 • Cistoskopi
 • Cistometri
 • Cistografi
 • Uretroskopi
 • Uroflometri
 • Ekografi
 • Eko e barkut (abdominale)
 • Eko e veshkave dhe sistemit urinar
 • Eko e gjirit
 • Eko e tiroides
 • Eko e indeve te buta
 • Eko me kontrast e melcise, pankreasit, gjirit etj.
 • Biopsi e drejtuar e melcise
 • Biopsi e drejtuar e gjirit
 • Elastografi e melcise
 • Elastografi e tiroide, gjirit, indeve te buta